top of page

BARA VARA - RETREAT

Vi upplever tillsammans stillheten och den kreativa kraften som väcks i att bara vara. Här och nu.

Den här retreaten planeras att genomföras när vi alla, på något sätt, kan träffas på fysiskt samma plats igen. Så kanske så ses vi i vårvintersolens sken eller till midnattssol och älvornas dans över ängarna. Kanske dröjer det än mer. Till dess håller vi i och håller ut och längtar....

20201123_115348.jpg
Bara Vara - retreat: Erbjudanden

Några ord från den tidigare kursen Bara Vara - introduktion till meditation...

Att bara vara, i det ständiga flödet av tankar och känslor. Någonstans inuti dig finns en stilla rymd där varandet bara är. I den rymden finns så mycket kärlek och kraft. Förlåtelse och hopp. Tillit och tacksamhet. En ton av evigheten.

Jag hoppas att du fått, om så bara, vidröra det utrymmet. Och att du vet om att den rymden alltid är närvarande. Alltid. Den finns alltid där för oss att landa i och bli påmind om att leva livet mer mjukt och varsamt mot oss själva och andra.

I din meditationspraktik, minns att ära din historia. Allt du har varit med om har lett dig just hit idag. Dina tidigare upplevelser är dina nuvarande lärdomar. Och allt du kommer att vara med om är del av just din resa.

Livet kommer att hända på olika sätt. Grunda dig i stillhet innan du handlar. Ge dig själv gåvan att varje dag sitta i meditation. Våga finnas kvar i dina känslor. Iaktta med nyfikenhet dina tankar. Och lyssna med hela ditt intuitiva intellekt på svaren som du har inom dig för att kunna leva livet i alla dess färger.

Bara Vara - retreat: Text
bottom of page