top of page

MEDITATION OCH YOGA

Meditation och yoga är fantastiska verktyg för att hitta lugn, välmående och riktning och för att mer och mer landa i din egen kreativa, kärleksfulla kraft.

Längre ner på denna sidan och på min facebooksida hittar du aktuella öppna events och retreats. 

Kontakta mig direkt för övriga förfrågningar om gruppbokningar, till exempel företagsyoga och/eller meditation.

received_515742182597632_edited.jpg
Meditation och yoga: Erbjudanden

OM MIG

Att leva livet i alla dess färger

Hos mig har det alltid funnits en längtan till lugn, äventyr, kreativitet och en djupare kontakt med mig själv, andra människor och naturen. Länge hindrades jag av min egen prestationsångest och att jag drevs mer av yttre omständigheter än min inre längtan. Jag hamnade ur kurs men väcktes av min egen röst en helgmorgon för drygt 10 år sedan när jag hörde mig själv uttrycka orden "jag trivs bättre på jobbet än hemma för på jobbet får jag energi". Det var inte så jag ville att livet skulle vara. Där och då öppnade jag upp för mer utrymme för yoga, löpning, meditation och utforskande av olika visdomstraditioner och livet fick en annan riktning där jag mer och mer har tillåtit mig att ledas inifrån och ut. Meditationen och yogan har sedan dess hjälpt mig att möta mig själv och livets alla utmaningar med lite mer medkänsla och öppenhet och lugn vilket är min grund för kraft och kreativitet.


Det kravlösa och enkla med en stor portion självkärlek är viktiga ingredienser i min filosofi för att integrera yoga och meditation som verktyg för livet. 

Yogan och meditationen jag guidar är en blandning av olika stilar där varje klass designas utifrån en specifik intention. Jag är djupt tacksam för de lärare jag har förmånen att fått möta på min väg. Min yogalärarutbildning har jag fått genom Global Yoga av Sofia Löfstaf samt Simon Krohn samt Yin yoga via Tiina Ravelin. Min meditationslärarutbildning har jag fått genom "Master of Wisdom and Meditation Teacher Training" som davidji, en internationellt erkänd meditationslärare och författare, skapat och leder.

17876689528478326.jpg
Meditation och yoga: Om mig
CertifiedTeacherLogo-900.png
Meditation och yoga: Bild
Inga kommande evenemang för tillfället
Meditation och yoga: Events List
Meditation och yoga: Meditationer
bottom of page