top of page

mån 22 feb.

|

Fem måndagar med start 22 februari via Zoom

Bara Vara Online - En introduktion till meditation

Jag är så hjärtans glad att få välkomna dig till Bara Vara Online - En introduktion till meditation. Ett fantastiskt verktyg för att hitta lugn, välmående och riktning och för att mer och mer landa i din egen kärleksfulla kraft. Vi ses fem måndagar med start den 22 februari.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Bara Vara Online - En introduktion till meditation
Bara Vara Online - En introduktion till meditation

Tid och plats

22 feb. 2021 18:30 – 22 mars 2021 19:45

Fem måndagar med start 22 februari via Zoom

Om evenemanget

Jag är så hjärtans glad att få välkomna dig till Bara Vara ON-LINE- En introduktion till meditation.

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hitta lugn, välmående och riktning och för att mer och mer landa i din egen kärleksfulla kraft. Du kanske mediterar regelbundet eller så har du ingen tidigare erfarenhet av att meditera, du kommer som du är! På våra träffar kommer vi att utforska ett antal olika meditationstekniker och du kommer att få stöd och riktning för att hitta vidare till din egen fortsatta praktik.

Vi träffas fem tillfällen på måndagar kl 18.30-19.45 live via Zoom. Datumen är: 22/2, 1/3, 8/3, 15/3 samt 22/3. Pris: 1150 kr inkl moms, i priset ingår skrivet material som jag mailar ut till dig inför kursen.

När du gjort din anmälan kommer du inom kort att få vidare instruktioner om betalningen.

Jag öppnar upp endast för ett begränsat antal platser (max 10 personer) för att vi ska få en lite mer nära gruppkänsla och öppna upp för frågor och samtal. Hör gärna av dig om det är något du funderar på. Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page