Välkommen till Design By Gällivare!


Vi vill bjuda in dig som lokal företagare i eller från Gällivare kommun till det som började med ett ord, nämligen gemensam säljkanal och slutade med ett helt års projekt under namnet Design By Gällivare!

Projektet samlar kreatörer, hjälper med produktutveckling och skapar en gemensam marknadsföring samt säljkanal för dig som har en eller flera produkter. Det kan också vara så att du har relativt mogna produktidéer som blir redo för att komma ut på marknaden i år. Alla produkter ska vara designade eller tillverkade i Gällivare eller med stark anknytning till Gällivare. Om du känner att det kittlar till så ta chansen och var med på vårt upprop den 2/9 där du får tillfälle att få mer information om innehållet i projektet och de kommande träffarna. Du anmäler dig genom att maila cora@avki.se eller petra@petraahl.com.

Programmet för Design by Gällivare hittar du också längre ner här på sidan.

Design by Gällivare _248x90_annons_v_edited_edited.jpg
 

Här nedan är programmet för de olika träffarna. Det kommer också finnas utrymme för aktiviteter anpassade efter gruppens behov. Utöver programinnehållet så ser vi självklart fram emot att få ta del av och inspireras av deltagarnas erfarenheter!